Upt double line

Nak tanya kalau naik double line macam ni confirm pregnant kan ? Sy da delay period 3hari . Nak menyakinkan diri ni tu yg tanye kat korang. First pregnancy tade pengalaman .

Upt double line
19 Balas

ikut blakang packaging upt tu, instructions, double line is positive.. nak tau, pergi klinik then check up.. utk awal2 ni scan x nampak lagi..

alhamdulillah tahniah, ni double line confirm positive pregnant akk. jaga diri ye.

ada tanda tanda tak macam orang nak mengadung before akk cek upt?

Alhamdulillah, positive tu. Tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻

tahniah..mengandung dah tu..boleh buat buku pink 🥰

Terang sangat daa memang preggy daa ni tahniahh sis

Alhamdulillah.. positif sis.. tahniah

tahniah sis n doakn sy juga ye sis

tahniah..take care..🥰

Tahniahhh 👏👏👏