Nak tanya,2x cek dapat double line..maksudnya sy confirm preggy?

Period sentiasa ontime tapi bulan ni lambat 5hri,try cek dpt double line.

Nak tanya,2x cek dapat double line..maksudnya sy confirm preggy?
8 Balas

boleh double confirm dgn guna upt yg lebih high sensitivity awak☺️. sy dulu pon mcm ni. cpt guna strip once naik double line beli digital clearblue. test pakai clearblue dn confirm pregnant☺️.

nk tnya upt jenis ni mmg naik result lmbt skit eh...dlm 2 ke 3 mnit cm tu...sy tunggu smpai 2 mnit bru naik line yg samar2...yg tntukan prgnant or x

Tahniah, pregnant tu.. Cuba awak test pakai upt jenis lain pula utk double confirmkan. Lepastu kalau +ve tunggu kandungan 8 minggu dah boleh scan

bestnya dpt double line...hurm sy check dpt 1line je..baru Lepas chemical pregnancy..😥😥

1y ago

Sama dgn sy..5week je...xpela insha'Allah Ada rezeki Kita...

bole double confirm dgn dip n tell atau clearblue..yg high sensitivity..

Ya, betul. Tahniah!

1y ago

Baiklah❤️

alhamdulillah tahniah

ya