chocolate

Nak tanya kalau makan kek coklat atau dark coklat banyak anak boleh lahir hitam ke?? Mitos atau fakta???

152 Balas

Hihihihi.. mitos kot.. ikut warna ibuayah baby la kan.. hitam manis pandang x jemu✌️😜

Mitos... Tiga kali saya pregnant, saya suka sangat minum kopi, anak saya kulit cerah 😊

Mitos. Kulit anak ngan makanan xd kaitan la. Kalau dh makpak gelap maka gelap la anak tu.

abis kalau hari2 minum air masak anak jd transparent ke? hehe gurau je..

Mitos je sis...jiran saya minum taik kopi alhamdulillah bby kurg putih melepak sis...

Mitos , apa apa sejenis makan yg berwarna takkan menjadi kan anak putih / hitam ..

Ape salahnya klau anak kulit gelap pun sis..jnji sihat,menyenangkan ibubapa nya..syukur

5y ago

Kan..kadang2 tak fhm sesetengah org ni..dok ngate baby ni gelap baby ni putih,hina ke kalau manusia tu dilahirkan kurang putih @ gelap??n mulia sgt ke kalau manusia tu dilahirkan putih?? Bersyukurlah, yg paling penting bby sihat wallafiat sempurna fizikal mentalnya..

No la sis.. I masa prgy la suka chocolte moist.. The best yg pekat.. 💕😘

Pemakanan dan peminuman takda kaitan dgn warna kulit anak sis. Mitossssss ,

Klau mkn coklat anak itam manis... klau mkn kicap... tengok lh kicap apa...