chocolate

Nak tanya kalau makan kek coklat atau dark coklat banyak anak boleh lahir hitam ke?? Mitos atau fakta???

152 Balas

Fakta sis! Jangan makan yang hitam-hitam yo! hahaha... just kidding... mitos jer

Saya hmpir stiap hri mkn coklet n mnum kopi..putih jga ank sya😊

Mitos lah 🤣 kang makan cili bebanyak anak colour merah lak

mitos je sis...sy ni tgh mgandung bby suka betol chocolate hahahah

Mitos, so makan je ya selagi takde alahan atau sakit apa2. 😁

kesian coklat...huhu...wrna kulit xde kaitan dgn makanan sis...

Mitos sis. Anak kulit Hitam or putih ikut genetic ibu ayahnya

😂 xpnh jmpa lg org yg mkn coklat ank lahir gelap.. #MITOS

Hahahhahaha kalau mnum sirap bndung.. Ank wana pink la ya???

Mitos...warna kulit bergantung kepada genetik