Kek chocolate

Dalam pantang boleh makan kek chocolate ke?#ingintahu #bantusharing #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya #1stimemom

4 Balas

Chocolate tu milk booster. Yg lain tu ikut awak ada alahan ke tak. Sy xde alah telur. Seminggu brsalin, mama sy bagi makan telur dah.

Kalau takde apa2 alahan dgn ingredients dia okay je nak makan. Sbb biasanya Kek gandum, telur, coklat, gitu aje kan?

Tapi tengok juga sis. Mostly kek contain telur. Telur time pantang kalau boleh dielakkan.

boleh tp kuantiti sikit je 🤭 coklat pun boleh jd Booster utk susu badan ibu