Baby songsang 34 week 3 days

Nak tanya .. kalau kandungan kita dah 34week then kedudukan baby dlm rahim songsang,rasanya boleh x posisi baby tuu kmbali balik ?? Rasaa takuttt ?? bila doktor cakap posisi baby songsang .. ada x siapa" sini yg ada pngalaman baby songsang masa Pregnant ? Boleh share x .. xdaa pngamalan sbb anak pertama ..

17 Balas

Bby sy songsang jgk time 32week . kepale kat atas . Lepastu scan plk dgn doc pakar time 34week . Alhamdulillah dye berpusing balik . skrg 35week . 36week repeat scan . Doc nk tngok takut2 bby berpusing balik kepala ke atas .. Harap2 dye dh tak berpusing dh .