Baby songsang 34 week 3 days

Nak tanya .. kalau kandungan kita dah 34week then kedudukan baby dlm rahim songsang,rasanya boleh x posisi baby tuu kmbali balik ?? Rasaa takuttt ?? bila doktor cakap posisi baby songsang .. ada x siapa" sini yg ada pngalaman baby songsang masa Pregnant ? Boleh share x .. xdaa pngamalan sbb anak pertama ..

17 Balas

Saya pun baru ni scan 34w5d, baby breech. Lagi dua minggu akan ada appointment last ngn pakar. So kalau masih breech kene czer kata doctor.

4y ago

Moga urusan sis juga dipermudahkan yea

Sy dlu 34w scan songsang..sy byk bjalan naik turun tgga sujud lama2 n pujuk baby pusing smula..36w da ok

4y ago

Saya dari start kandungan 24w sis, slalu bjlan sbb g tmpt kerja jalan kaki sja .. skrng ni stiap hari saya pujuk baby pusing semula 😭 harap" nnti doktor scan 36w baby brada dlm kdaan yg btul 🤲

Saya masa 34 week pun baby breech lagi. Bila scan 36 week kepala baby kat bawah dah 😊

4y ago

Alhamdulillah sis .. semoga dipermudahkan urusan sis , harap" baby baby saya smpat pusing sblum due nnti 🤲😭

Sujud lme2.. pujuk bby pusing.. tiap ari wt.. sy bby melintang tp 24week..

Nurse ckp smpai 36w baby leh pusing..so slalu la ckp ngn baby sruh trun bawah..

4y ago

Semoga baby smpat pusing sblum due nnti 🤲😭.. risau sngt" skrng ni sbb baby first langsung xdaa pngalaman .. skrng ni stiap hari saya pujuk baby untuk pusing balik , mudah-mudahan baby smpat pusing blik juga nnti 🤲.

kalau baring posisi mengiring alas bantal dekat peha...

4y ago

Slalu saya buat mcm ni sis ..

sujud lama2 sis.. hari2 sis buat..

4y ago

Terima kasih sharing nya sis ..