Baby songsang 34 week 3 days

Nak tanya .. kalau kandungan kita dah 34week then kedudukan baby dlm rahim songsang,rasanya boleh x posisi baby tuu kmbali balik ?? Rasaa takuttt ?? bila doktor cakap posisi baby songsang .. ada x siapa" sini yg ada pngalaman baby songsang masa Pregnant ? Boleh share x .. xdaa pngamalan sbb anak pertama ..

17 Balas

Sama dengan saya.. Scan 34 week songsang. Then semalam scan untuk 36 week transverse pula. Dah try semua tips2 macam sujud n pujuk baby. Banyak jalan dan naik turun tangga. Still baby tak masuk laluan. Now doktor bagi masa sampai minggu depan sebelum proceed dengan birth planning. Hope miracle happen.

4y ago

Kesian nyaa .. semoga segala urusan dipermudahkan amin yaa allah 🤲