?

Nak tanya kalau dah 12minggu bru nak buat buku pink kena pape tindakan ke? Member semua cakap nanti doc marah kalau dah 12minggu bru buat buku pink..

2 Balas

Tak kena pape pun. Doa la banyak2 mood nurse baik time sis datang. Kadang2 nurse tu penat, dia xmarah pun tapi kita je yg terasa.

5y ago

Semoge time dtg tu nurse semua dlm keadaan baik²

Kene bebel je. Xde la kene hukum. Sebab klu jdi apa2 nnti da ralat kan. So better pergi awal jd doc boleh pantau kandungan.

4y ago

Depend pada klinik biasanya. 8week ke atas da boleh bukak buku. Tp saya 7 week da bukak buku sebab kandungan lemah. Jd doc pantau awal.