Bila Patut Buka Buku Pink

hi saya nak tanya sekarang saya pregnant 10minggu , patut tak buka buku pink sekarang ataupun tunggu sampai 12minggu baru buka buku pink ?

7 Balas

call kk...ckp nk buka buku...dorg akan BG appointment date...Sy dh 12w blom buka buku lg...tp dh de appointment date...to lm lg...tgh kwsn IBU2 jgk...

Sy hari tu g KK Seri Kembangan dan tanya bila sy boleh buku pink, nurse sana cakap awak tahu je awak pregnant terus datang buka buku

12w tu paling lewat dah sis .. 10w just nice tu nak buka buku .. takut sesetengah kk, nurse marah nanti sbb lmbt sgt buka buku

dah perlu buka buku sis , takut apa² terjadi susah kalau xda buku pink . kita xminta tapi berjaga²

Sya baru 5minggu dh buka buku pink. Dapat folic acid doktor bagi.

saya baru 10w, call kk nk bukak dorang bgi tarikh 7/6 ..