Buka Buku pink

Hi Mommy's nak Tanya kalau nak buka buku pink apa nak kena cakap ye kalau nurse kat kaunter tu Tanya . Lagi satu sya lambat buat buku pink,skrg dah 14 weeks. Takutnya kalau doc marah nanti #ingintahu

2 Balas

cakap nak buka buku, nanti misi bg tarikh appt. tapi dh 14w so kena tahan telinga sikit sbb misi akn tanya mcm2.

9mo ago

nk jadi mak lg la hati kena kental. takat kena bebel tu sikit saja..masuk telinga sblh, keluar telinga sblh... semua tu utk kebaikan awk dan kndungan juga.

Sekejap je nurse bebel tu sis..bebel pun demi kebaikkan..tadah je telinga..