Packing hospital bag

Hai. Saya first time mommy to be. Now dah 34 weeks. Boleh tak mommies out there share keperluan nak packing utk hospital bag. Kena asingkan bag utk masuk labour room dgn bag incase kena warded kan? Boleh share tak experience mommies. Thank youuuu ❤️ #seriusnanya #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp #hospitalbag

1 Balas

time nk ke lr tu just bg nurse bju, pampers je kt dorang. lain2 smpan. bedung ke lain2 tu xpyh dorang de sediakan. tp stanby la bju bby 3 pasang dulu, pampers, napkin, tisu basah bby, bwk kain batik, stoking, alat3 mndi, pinggan sudu cawan, pad, sweater, baju seluar dlam. penting bwk ic, bku pink nk bg kt dorang nt.

12mo ago

ha a betoi. xna letak dlm ziplock nk bg gitu je pon boleh. saya ritu bg gitu je kt nurse. nt dy pgg kan dlu.