1st baby

Nak tanya ibu2 kat sni...Boleh tak tdo@tinggal s'org2 mlm hari la terutama...Husband keja mlm paksa p tdo rumah kakak...Penat btl nak pindah randah ni? org tua ckp kalo mengandung x bgs seorang diri terutama waktu mlm...

2 Balas

Suami saya memang selalu outstation, and memang tido sorang je la. Boleh je, ramai yang pjj dengan husband, takkan masa mengandung semua berangkut berterusan tido rumah sedara 😅😅

Saya pun duduk sorang je . Kena bdikari sendiri la kdg husband kursus 😅