baby mengeliat

Hi mommy2...nak tanye...saya dah selamat bersalin pasa 17hb sept yg lps...baby skg kerap mengeliat...mengeliat sampai merah2 mukanye dan berbunyi terutama waktu mlm...org ckp baby nk besar kan badan betul ke...

2 Balas

Betul sis.. Anak sy dah 2bulan 9hr pun msh kuat menggeliat 😅😅

Meneran daging tu.. Itu kata org tua tua dahulu. Tpi baby saya dalam pantang pun macam tu juga. Bedung sampai terbuka. Doc yg checkup pun cakap Meneran daging nak me besar. Terkejut juga doc pun ckp cmtu. Anyway every month checkup mmg 1kg plus naik berat dia.

5y ago

O yeke...ptut la berat dia naik banyk gak la...wlaupun bf...tq ye sis