Nak tanya boleh makan tak mknn yg sye nk mkn👇☹️

Nak tanya ibu mengandung trimester kedua.. Tak boleh ke nak makan nata de coco tu. Teringin nk mkn je.. Tapi mak mertua marah makan dia cakap kita xsyg kn kandungan mkn je ape yg nk mkn.. Sikit ii terasa nk mkn.. Syg je kandungan tapi terasa nk mkn sikit pun xpe☹️.. Skrg sjk mengandung sllu nak makn aiskrim.. Mkn punn kena marah sllu je xboleh smpai kadang mengidam tu mak mertua x bgy suami belikn pun sbb dia cakap kita ni ikut nafsu je.. Kalau boleh mkn boleh tak komen bgtau kwn²..

11 Balas

Sy makan je nata de Coco..baru2 ne takde pula terjadi apa2..cuma makan sikit je asal puas hati..sebab Manis bukan kemain..nata de Coco tu😅😁..Sy pun trimester 2 gak..

1y ago

kan.. sye beli pakai duit sndiri jgk sbb terasa nk mkn sngt.. tapi bila nk mkn mak mertua marah mkn smpai tak ckp.. suami pun ikut je mak dia.. emm sabar