KANDUNGAN 34 WEEKS MAKAN DURIAN

Hye moms ..nk tanya,kandungan 34 weeks blh mkn durian x?sy teringin sgt nk mkn..mak ckp kalau teringin kena try sikit nanti kesian baby🤭 tp xleh mkn byk sbb tkt panas,sy try 3 ulas je td ,lepas ngidam #ingintahu

9 Balas

blh jak makan sis,, sy 33 weeks mcm tu dpt mkn lbih 10 biji 😂 bukn brpa ketul yer 😂 biji,, asal kan gula kita normal tak ada gdm ka mrka sllu ckp tu,,blh jak,, klu rsa bdn oky on sja 😂 syukur sy mkn bnyk x ada juga apa2 rjin2 minum air putih sja

ikut penerimaan badan awak jugak ... saya mengimdam durian masa ank first .. yg kedua pon sama .. makan macam biasa lebihkan air putih dari selalu

Boleh je mkn, dia bukan pasal panas rasanya. Yg xdigalakkan makan bnyk tu sbb kandungan Gula tinggi. Makan sikit InsyaAllah xpe je..

Boleh tapi jangan makan banyak sangat, makan dalam 3,4 ulas je. Lepastu minum air masak lebih sikit

saya pun teringin jugak aritu. makan jugak la. 3 cubit sebab takut🤣 now 33w.

sy baru mkn kelmarin..4 ulas😁 skrg dh 37minggu 4hari

Blh jee makan jgn sapai 1biji sudeh laa

bole je makan..jangan byk2

boleh je mkn