ukuran janin tak sama dengan usia

Hello nak tanya ibu ibu disini...kalau ikut kan usia kandungan saya 8 minggu 3 hari..tapi tadi pegi scan usia janin tidak sama dengan ukuran.. Dokter cakap usia janin 6 minggu 5 hari..Risau sangat awal kehamilan saya mabuk teruk tak lalu nak makan minum..ada pengalaman ibu macam saya ni...moral support please?

2 Balas

Saya pom alahan teruk...hb low selalu...jaga pemaknn lah sis..tapi baby saya ok..alhamdulillah