Usia janin tak sama dengan kantung

Salam.sape kat sini pengalaman macam sy,pegi scan kelmarin then usia kantung 7 weeks++ ,tp usia janin 6 weeks ++ #firstmom #pejuang_garisDua #pleasehelp #firstbaby

3 Balas

Normal je. Sy buka buku pink masa kiraan 9w, dh nmpak baby tapi ukuran tak confirm. Dr dpat duedate dapat masa 12w sbb time tuh baru dpat confirmkan size baby. Kalau ikutkan dah 13w tapi size baby semua confirm 12w. Lewat seminggu kandungan. Normal je jngan risau okeyy

2y ago

t.kasih yea sudi share

normal . sebabnya kiraan dari hari last period tu cuma anggaran usia janin sahaja . kalau beza lebih 2 minggu , selalunya sebab persenyawaan lambat . kalau bawah 2 minggu , normal

2y ago

t kasih sharing info🤗

Normal sis

2y ago

t.q sis😊