ukuran janin tak sama dengan usia

Hello nak tanya ibu ibu disini...kalau ikut kan usia kandungan saya 8 minggu 3 hari..tapi tadi pegi scan usia janin tidak sama dengan ukuran.. Dokter cakap usia janin 6 minggu 5 hari..Risau sangat awal kehamilan saya mabuk teruk tak lalu nak makan minum..ada pengalaman ibu macam saya ni...moral support please?

2 Balas

lebih kurang mcm saya. mula mula ingat sebab mmg genetik perut kecik jadi baby dlm perut pun kecik. tp nasib baik doktor kt klinik tu terlebih risau. dia suruh refer pakar. buat appointment kat gov hospital rupanya ada masalah saluran darah ke anak. Genap 39 minggu doktor tahan wad. Masuk ubat kena paksa bersalin.

5y ago

Ye.risau juga saya sbb tak penah..kena ulang scan tiga minggu akan datang..tq ye.

Saya pom alahan teruk...hb low selalu...jaga pemaknn lah sis..tapi baby saya ok..alhamdulillah