Tak thu la subtitle ap yang kene gan soalan sya?

Nak tanya, hm dah la first time pregnant. Hm muka sy Tak pernah breakout teruk. But since pregnant ya Allah naik jerawat kat muka smpai tinggal parut yang banyak ?. Normal ke kalau pregnant muka jadi naik jerawat??? Ad sape2 boleh shared masalah skincare kulit time pregnant? And ad solution tak ????????

18 Balas

sy lak, anak pertama.. dh tnggu hari, bru nmpak ad stretchmark, kulit kusam, nasib leher x hitam, muka xd masalah..