Period Lewat 10days

Alhamdulillah cek smlm samar2 je utk Test line.. siang ni beli CB trus cek lagi.. last period 27/1 tp sy punya period x teratur tu sbb 1-2 je kot masa cek CB awal lagi ni.. doakn kndugn sy slmt 🫰🏼🫰🏼

Period Lewat 10days
3 Balas

Kita sama cuma saya last period bulan 12 haritu. Bulan 3 ni rasa badan lain, check clearblue keluar 2-3. Upt semua terang. Pergi scan doc kirakan baby dalam 5 weeks gitu. Cuma pening sikit la nak explain kat doctor, kat nurse 🤣

kita sama la sy pon last period 27/1 , alhamdulillah doublee line terang 🥰🤲🏻

1y ago

yeahh alhamdulillah 🤭

tahniah puan😍