Tak minum air masak?

Nak tanya, doktor cakap sehari dalam 1.5L kena minum air masak. Masalah sy skrg tak boleh mnum air banyak nanti kembung loya. Tak kisah lah air suam ke panas ke sejuk tk blh nak terima. Boleh ke kalau sy letak air masak tu dgn limau kasturi tanpa gula? Dikira sbagai mnum air masak 1.5L jugak tak? Ke kena mnum air masak jugak ? sbb lg 2mggu nak 37mggu kalau air ketuban kurang kena paksa bersalin. Skrg dah 35mggu 6hari. Tgh risau..

2 Balas

Boleh.. mmg digalakkan tambah limau kasturi kalau xleh minum air kosong camtu je

5y ago

Ohh boleh ea. Okay sis thank you so much..