Bsp di klinik

Hi, nak tanya bsp kalau buat kat klinik swasta boleh ke? Kengkangan masa nak ke KK? Terima kasih. Edit : terima kasih semua yg komen. Sy dah refer nurse tempat saya, bukan buat bsp, check bp rupanya. Hehe.. Nurse kata bole buat kat rumah kalau ada mesin nya. Sy pun baru ingat ada mesin ni kat rumah. Semoga yg baik2 utk anda semua.. ♥️

6 Balas

boleh tanya nurse awak? macam sy, nurse pesan siap2 ikut lah nak datang kk boleh, nak pergi swasta boleh, buat sendiri pun boleh. saya pilih buat sendiri, sebab ayah sy ada lebihan glucometer check tu.

10mo ago

♥️

Saya pagi je pergi kk..untuk lepas lunch dengan dinner saya pergi farmasi je senang. nak beli alat tu pon boleh. Saya dah 28 weeks baru detect so macam tak berbaloi pulak nak beli

beli alat bsp tu,buat sendiri kt rumah..sy pun kena test bsp 2 minggu skali...

10mo ago

Tau xpe, nanti sy servey2.. Tgk mne yg sesuai.. Test sbb berat naik bykk nauu. Terima kasih ♥️

beli mesin sndiri. buat di rmh. sy buat sndiri di rmh

Farmasi pun boleh buat dan lebih murah

10mo ago

♥️

sis beli je alat senang bt kt umh

10mo ago

Oyeke.. Kena servey la nnt.. Sy tgk mne yg sesuai dgn keadaan sy.. Terima kasih ♥️