Hari dah nk dekat bingung pulk🥺

Nak tanya boleh ke cik suami jaga kita di bilik rehat sebelum kita nk dibawa ke bilik bersalin??? Dekat sini tempat akak ii semua ada tak yg boleh cik suami yg jaga kn ??😂😂

1 Balas

sy haritu bersalin sorg² suami x blh masuk.. duk dlm ward pun suami x blh masuk.. suami blh hntar brg je itu pun kirim dkt guard.. masa anak admit ward kuning pun kami mak ayahnya x blh masuk smpai baby discaj.. skrg ni kan kes tgh naik tgok atas keadaan jgklah.. prosedur setiap hospital x sama..