Semput

Salam,Hi ! Ada yg tau tak macm mana nak hilangkn@ kurangkan mengah/semput?Tiap kali nak tidur malam mesti cik suami kn sapu minyak panas dekat dada n belakang baru boleh tidur.

2 Balas

Sy ms hamil sebelom ni hari2 sapu minyak panas bl nk tidur... Sbb bl kandugan makin besar makin kita rasa sesak nafas... Tp lepas bersalin dh ok..

Saya pn sme. Cuma saya tidur separa baring je. Sbb kdang kalau baring sepenuhnya, rse sesak jugk nk bernafas. Tp kalau teruk sgt, bgtau doc ye sis