Size baju newborn baby

Hi. Nak tanya, biasanya if korang beli baju utk newborn baby, better ambik size 0-3months or 3-6 months? Konpius lah hihi. First time la katakan nak shopping baju baby ?

27 Balas

sy hari tu beli newborn (nb) skit, 0-3 sikit. . ada size s sikit.. total cukup 10 helai dulu. tp kena rajin la basuh hari2. baby masuk 3 months baru sy beli baru baju , sebab nb x muat dah. lg pun anak sy x la naik mendadak. ikut berat baby masing2 jugak.