Bengkak kaki

Nak tanya betul ke orang tua2 cakap bengkak kaki bila nk dekat bersalin je? Sebab saya baru 28 week tapi kaki dah bengkak sangat2😒 risau pulak bila dengar bersalin awal.. tak prepare lagi barang hospital

11 Balas

Try pakai compression socks sis. Saya lepas bersalin, bengkak kaki teruk sbb 3 hari duduk hopsital mmg duduk je. Nak naik katil sakit sbb czer. Balik tu terus pakai compression socks, alhamdulillah okay kaki. Kat shopee pun ada, selamat mencuba dan semoga dipermudahkan urusan

2y ago

Allah sis, baru perasan ada reply. Ni link nya, https://shopee.com.my/product/241251429/8333597776?smtt=0.101777119-1650683784.9