kaki bengkak

salam mommies...nak tanya...ada yg cakap klau kaki bengkak maksudnye dh nk bersalin...betul ke..

6 Balas

actually tak betul pon, kaki bengkak maybe sebab awak berdiri,duduk atau jalan banyak dlm masa yg lama. kalau nk elakkan bengkak banyakkan goyang kaki, kalau tidur tu lapik bantal bagi tinggi.

sy pun kaki bengkak start 35week Dr kata punca sbb hb low. sy masuk wad tambah darah 2bag dan 1 botol zat besi.

Tak sis , saya sepanjang pregnant sampai bersalin tiga orang anak tak penah pon kaki bengkak

Tk jugak. sy lepas 2 minggu bersalin baru kaki surut dari bengkak.

Tak betul.

tak