haha

Nak tanya beranak tu sakit ke maklom la saya bru preegy ank 1st

46 Balas

Ms main je xsakit sis..sonok nikmat .ms nk beranak mmg sakit..sbb nk kluarkan org..dr hasil buatan org...apa punya soklan daa..cer tnye mak ang..apa dia jwb?? Sakit dak kuarkn ang ms nk lahirkan dlu😬

Sakit wakkkkk.... lg sakit dr period ape tu semua. Hahaha.. sy pun ank 1st jgk.. tp percayalah lain org lain pengalaman semasa bersalin.. enjoy je moment masa bersalin, mengandung n semasa membesarkan ank...🤗

Mcm senggugut teruk sis .. tp lain org lain dia punya tahap kesakitan .. sbb Saya blh ckp mcm ni ,, Saya Jenis klo dh sakit nk bsalin dh tk blh nk tdo ..tp Ada mommy² yg msh blh tdo masa kontraksi

Depends la..ada yg sakit ada yg tak..cabaran setiap org berbeza..cara bersalin setiap org pun berbeza..tp sakit nk bersalin tu sakit sekejap je..nak berpantang tu sgt menduga..

Sakit masa contraction je. Sakit beranak dan sakit jahit tak sakit mana walaupun jahit tanpa bius. For me la.. Sakit contraction tu macam senggugut cuma berganda2 sakit nya

Bukan nak menakotkan..nanti sis sendiri rasalah..bila baby dah lahir pastu sis mesti akan nangis teringatkan mak..😢..pengorbanan seorang ibu.

Tak sakit pun. Mengandung tak sakit. Beranak tak sakit. Masa berpantang pun tak sakit.. Kita orang perempuan kan kuat.

sakit tu mmg la tp bl ank dah klua hilang sgala skit..bnykkan berzikir dan bljar teknik prnafasan yg betul insyaallah blh mngurangkn sakit

Sakit... tp setiap owg berbeza2 pengalamn.. bg sy.. part gunting ngn jahit tue yg sakit.. huhuhu.. xblh bwk bncg😅😅😅😅😅

4y ago

Hehehehehe... kn.. kn.. perhh.. dkt nk hbs jahit bru bius.. tuhan je la yg tau..

Sakit sangat .. Tapi sangat indahh .. Tak tahu nak kata mcm mana .. Sungguh indah saat melahirkan❤️