Due date 4/3

Siapa due date sama dgn saya ? Sis excited + neves jugak menunggu tanda tanda nk beranak . Mcm anak 1st turun tanda darah + lendir , yg kali ni entah apa la . Sebab my friend bru ni beranak takde turun tanda , doc saje nak cek masa checkup bukaan dia sekali dh 3cm xde sakit apa semua . Terus kena warded hmmm 🫠

15 Balas

saya due date 9/3 . Harini 36w6d .. esok genap 37w appointment dekat KKIA . Jumpa nurse ja , doc xya. Mybe sy mintak htr ibu mentua sy hantarkan dan teman memandangkan somi dah xdpt minta cuti tiap2 minggu .. Tpaksa mintak tlg mak mentua sbb sy xtau drive keta 🥲

saya 9.3 sis , ank 1st . sama lah kita . bila kncing jek msti tgk ade turun tnda ke tk . risau sbb tkde lg pengalaman kn? apa2 pun nerves dh makin dkt ni . hrp2 urusan bersalin kita yg mana dkt due ni dipermudhkn Allah swt . amin amin amin ya rabbl alamin

sama😍😍 4/3/23 ..berdebar je..kaki bengkak ..tulang peha sakit..tidur kekiri lama2 sakit..kekanan pon sakit..serba xkena semua..perut kerap mengeras..kerap nk kencing ..moga dipermudahkan bersalin kita nanti aamiin²

1y ago

betul sis...kiri kanan serba x kena...kerap kncing ..celah kelangkang ni skt. .perut mengeras..sy first exaited dlm msa yg smaa nervous

saya due 5/3 masih menunggu tanda yg betul2 nak bersalin. skrg kerap perut mengeras n sakit celah kangkang. masih keliru lg tu contraction betul ke bukan sbb sy first mom 😅

1y ago

sama dengannsy sis😅

sayaa 5/3. 1st pregnancy sama turun tanda. Harap yang kedua ni ada lah bagi hint macam anak pertama. Aamiin. Moga dipermudah urusan bersalin ibu-ibu semua nantiii. Aamiin

due sama dgn sy, tgh menunggu tanda2 je. kerap mengeras, sakit bahagian ari2 dan punggung. eksited n x sabar nk jumpa bby, tp dlm masa yg sama nervous 🥹

1y ago

Saya pun sama rasa gitu . 😂

Sama due kita ,sya anak first sekarang selalu berak ja ,sya confius la apa beza perut mengeras dengan baby mengeras ??

1y ago

Saya pergi checkup dkt klinik swasta and minta doc cek bukaan , sekali dh 2-3cm . Then lepas tu terus rasa sakit and terus warded 🫠 Alhamdulillah anak saya skrg dh 10 hari 😄

sama due date kta..syg ada ke 3.. anak ptma kdua dlu pun lendir darah juga..skrg tgh mghitung hari tiada tnda2x...

sama due date sis . beria ria dah ni windows shopping biar cepat bersalin kononnya .. hehehe .. semangat sissss

1y ago

Chaiyok sis, saya pun baru lepas cek bukaan

sy date czer 6/3 ikut due 17/3 tp nie dh czer ke 3 dktr bgtaw awal kena czer 2 minggu awal