haha

Nak tanya beranak tu sakit ke maklom la saya bru preegy ank 1st

46 Balas

Aik soaln bbiase pon kecam... Da kite xpenah beranak mestila nk thu... Xslah kot btanya rsenye.....

sakit tu mmg ada,tp kejp je bila bby dh baring ats dada kita sakit tu akn hilang ngn sendiri

Puan kena cucuk jarum pun dh rs sakit kan.. Ini kn pulak nak beranak.. Semoga dipermudahkan 😊

Soalan pun dh mcm orgnya pening lalat😂 Ni pun slh 1 soalan yg akan di kecam selain test upt hahahaa

sakit skejap je, lepas dengar anak nangis terus ringan hilang segala sakit 😭💕

Keluar kn org... Pepek terkoyak...gile x sakit... Klau x sakit cemana nk keluar anak

Kesakitan yang tidak akan membunuh🤣🤣...enjoy the moments..I miss him😍😍

klau xsakit, xde lh org pgl sakit nk beranak....mesti lh tukar dgn istilah lain

Sakit time contraction. Mintak la epidural ke gas ke nanti time nak bersalin.

hurmmmm...boleh terberak sakitnya tu..tp lepas baby lahir dh tk skit lagi...