sakit bawah perut

Salam ..nak tanye,kalau preegy ni sakit kat bwah perut tu normal ke,?sakitnya macam nk period tu ..dye tak kerap ..datang² ..cume kalau dtg time sakit tu smpai kepinggang pegi nya ..? Jumaat lepas dh scan dye ckp kandungan bru nk msuk 6 minggu .. #firstbaby

6 Balas

Hy mommy, congrats for the pregnancy dont forget to take folic acid. Ya ianya normal untuk early simpton pregnancy. Sakit tu macam period. Perbanyakkan minum air dan kurangkan angkat yang berat-berat.

Sy pn macam tu.. Baru 7minggu.. Rasa x selesa sangat.. Ank ke2.. Yg pertama dulu elok je.. Tanya doktor dia kata perubahan hormon..

4y ago

Sama lah.. Tengah mengalami

Normal..sy 11week kurg sikit..dlu time 4week nk trcabut pggng

normal. baby nak membesar

Normal