Popo Baby

Nak tanya baby umur dekat 5 bulan minum susu campur fm dengan susu ibu biasa warna ape popo dia?

106 Balas

baby saya mula2 minum similac kuning hijau, skrg terpaksa tukar dutch baby sbb kahak bnyk now po po dia warna kuning

X pernah campur susu,sbb mmg x bg anak susu formula satu takut sembelit,satu lagi x elok untuk bayi sbb ada gula.

Boleh tngk sini

Selalunya mcm baby sy hijau kdg kuning ke hijau tu hihi

4y ago

ye sama

waktu bila yg sesuai utk bagi susu FM ye? pagi,tghari/malam? bby sekarang fully bf..

yep kadang hijau n kadang kuning..susu cmpur da formula siang hari, mlm direct BF..

Ank saya popo dia sma mcm minum susu ibu maybe sbb cmpur fm & sy lebihkn susu ibu

Sy bg fully fm popo dia kuning. Klu bg susu badan sepenuhnya popo dia kuning.

ank sy minum susu s26 gold tahi wrna kuning cmpur hijo ckit2 je.. 😊😊

similac isomil soy bean + ubat tambah darah (premature)..-hijau lumut