Baby 6 bulan bile makan muntah semula

Nak tanya, baby sy 6 bulan, sy baru kenalkan food bubur kosong 4 hari dn strusnya cuba rsa lain2.. tapi sy pelik kdg2 baby muntah semula setelah suapan yg ketiga . Adakah normal? Sy risau

5 Balas

tmbh kn isi ayam / ikan lpastu buh sayur ckit blend halus.. dia baru mula nk mengenal mknan.. jd normal dia x mkn bnyk lg..

cuba lepas ni bubur dan ayam,then 3 hari lepastu tambah kan sayur. tp kena tengok juga najis die takut x ssuai

pErMuLaAn Cuba buat puree dlu Bru bole tukr ke bbur..

bubur tu blend halus tak?

normal