Baby 6 bulan 2 minggu tapi tak nak makan.

Dulu first2 kenalkan solid food ok je baby nk makan. Lepas baik demam terus taknak makan lansung. Dah macam2 makanan sy cuba bg. Still baby taknak. Baby mommies2 macam ni jgak tak? #firstmom #bantusharing #ingintahu

3 Balas

Baby sy pun sama. Sbelum ni ok, lepas cucuk 6 bulan badan panas sikit satu hari. Lepastu dia taknak makan langsung. Asyk tutup mulut je bila sua makanan. Lama2 dia akn ok keee. Risau saya dah berapa hari taknak

normal sbb baru lps baik demam, sama mcm org dewasa juga. offer mknan sikit2 dlu...demo dpn ank, buat reaksi.

Thank you for ur advice