Baby masuk 6 months

Hi mommies nak tanya. Bulan depan anak sy masuk 6 bulan n nak bagi dia makan. Mommies semua first sekali bagi makan tu menu bubur nasi kosong atau bubur dengan 4 menu utama?

1 Balas

Mse sye dulu.. Sye bg bbur n ikan atau isi ayam.. Blend halus.. Bila bby da ok.. Bru tmbh Syuran dlm mknan bby.. Make sure bg buah jgk ye.. N bnyk kn minum air msk.. Sbb bila bby da start mkn.. Bby seng kne sembelit..jdi kne bg mkanan seimbg..