3month baby

Nak tanya baby saya baru masuk 3month dia kerap nangis pastu kadang2 teran berak tapi perut tak keras lepastu kalau menangis meragam suka keraskan badan dia kenapa ye ? Ada yg kata normal sbb nursing strike

4 Balas

mcm ank sy ms berpantang dulu.. seminggu sekali akn jd mcm tu. sebb die nk membesar. ms mula2 hairan jugak kenapa...cuba perati n its normal selagi die x meragam teruk. now 3m 13d

nursing strike atau growth spurt. Pantau juga najis dan perubahan fizikalnya. Anak keraskan badan tu bg sy normal. Dia dah mula explore kebolehan diri dia

2y ago

yeke puan .. alhamdulilah kalau ianya normal..yg bab najis tu sebelum nie hari2 berak tapi skrg cuma 2-3kali je sehari berak ,saya fully bf.

Normal. Anak sy pon sama. Akan amik masa paling max 5 hari jek. Skrg anak sy dh x ade meragam

Sama mcm anak saya 🥹😭