Teringin nak makan shin Ramen

Nak tanya awal pregnancy 5w kalau mkan ramen shin tu xpe ke? Bukan slalu kan. Sbab nmpak orng mkan sdapnye la mcm nak mkan juga. Awal2 pregnant xpe ke kalau nak mkan? Shin ramen tak pedas so ok la kot.

Teringin nak makan shin Ramen
7 Balas

klau sy pulak teringin .. dh mkan esok nya gastrik teruk , tk prnah kena gastrik lepas mkan trus gastrik time tu kndungan baru 6-7weeks😅 ikut pada org jugak , mmg tk pedas tpi ingredients dia kita tk sure ok ke tk dgn bby .