Meggie ramen

Mommy2 semua nak tanya boleh tak kalau makan meggie ramen yang pedas tu..saya teringin nak makan tapi takut lah pulak... Sekarang saya tengah pregnant anak sulung dalam 15weeks 1hari...rasa2 mommy boleh tak makan😅😅 #firstbaby #pleasehelp #firstmom #ingintahu

1 Balas

masa pregnant haritu nangis nangis sy mintak husband belikan ramen 🤣. husb belikan 1 bowl je, cuma dia cakap boleh makan tapi pes cili tu letak sikit je. boleh la buat rasa rasa 🤣. 9 bulan pregnant, sekali tu je mengidam ramen

1y ago

ye sampai nangis sedu sedu sebab husb balik kerja tak beli ramen, padahal dah cakap pagi tu. husb sanggup keluar balik cari ramen sampai ke pekan 🤣