sukar tidur malam

Nak tanya, anak saya sangat sukar tidur malam, tidur pun kejap2 je. Lepas tu terkejut. Bedung mengamuk. Pampers sah tukar, tempat tidur dah kemas. Petak pula. Ada tips boleh korang kongsikan ?

2 Balas

Baby berapa umo nya?

4y ago

Sebenarnya its nornal baby mcm tu.. over time nanti dia akan tido lebih panjang masa.. if boleh, jgn bagi suasana terlalu sunyi.. nanti baby mudah terkejut bila dgr bunyi yg kuat sikit... play some songs yg mendayu dayu or zikir..