Sukar tidur

Normal kah jika tidak dapat tidur pada malam hari? Dan pada siang hari juga sukar untuk mendapatkan tidur. Rasa serba tak kena. Nak menjerit pun ada ?

5 Balas

3 bulan pertama sya pun susah nak tido lepas tu dah ok..ni dah masuk 7 bulan dah start susah nak tido nak pusing kiri kanan ..kadang2 rasa senak pun ada..bertahan lah smp nak bersalin nanti..😅

Normal Dik.. Akk pun mcm tu skrang ni.. 39w.. Lom bersalin lagi ni... Asal mlm sudah tdo.. Kalau dapat lelap pun... Kul2-3 pgi terjaga.. Terus x boleh lena dh...

Saya tiap tiap malam susah nak tidur...baru 15 minggu....rasa tak selesa....

ms awal prgnt..mcm tu la sy,rs stress huhuh

Normal sis