Sukar tidur

Hai mommy's... Nak tanya bila dah masuk trimester ketiga memang susah untuk tidur kaa

2 Balas

Hai, sama la.. Sy pun masuk trimester ke3 , susah tdur sbb perut makin besar & kdg2 posisi tdur tu buat sy skit pinggang sbb takut terhimpit perut 😁.. Tapi, skrg ni okay sudah.. 😊

5y ago

Sy xda pula rasa sakit perut .. Kalau sy x sengaja tidur terlentang, sy rasa tidak selesa d bahagian perut .. Bila bangun pagi pun rasa tidak selesa sbb baby macam naik ke atas sikit .. Mungkin sbb blm buang air kecil , makin sempit ruang dlm perut ..😄

Kena cari posisi yg selesa utk tidur n guna maternity pillow