Turun darah

Hi.. nak tanya ade tak kat sini macam sy. 7 weeks scan kantung still kosong. Then bleeding dah 1 minggu.. tp xbanyak.. lps tu tak de alahan apa2.. normal x? sekarang tengah pantau je. Tp hari2 kita ni berfikir macam2. 😅

3 Balas

Awak still bleeding and on duphaston ke sekarang sis? 7w kantung kosong tu ikut pada orang juga. Keep on duphaston dan please bedrest ya. Kalau awak bekerja, ambik cuti jika perlu. Jangan fikir teruk2 sangat. Keep makan folic asid, makan makanan berkhasiat untuk bekalkan nutrisi pada baby. Alahan ni mmg biasa on off. Itu normal. Moga ada rezeki untuk awak. Aamiin

Sy masa 6weeks dh nampak kandung & degupan jantung . Tp dr cakap kadang tknampak lagi ikut kepada orang juga , Tp selalunya dr akan bg tarikh scan lg 2 minggukan ? Saya p scan pun sebab saya bleeding juga . Dr awak ad bg duphaston tak ?

2mo ago

Awak jangan la risau saya pun dh 7weeks tp tkda alahan pun cuma saya takberapa nak lalu makan . Nanti awak prgi scan lg skli yee . Semoga ada rezeki awak & suami

Masa scan tu takde spotting / bleeding ke.

2mo ago

Ikut pengalaman wife saya .2 x pregnant jd macam puan .akhirnya akan gugur sendiri .scan2 kantung ksong n xde heart beat .doktr kata kandungan tak menjadi .