dilema seorang ibu

nak tanya adakah normal rambut sy gugur dengan bnyak selepas baby sy dah masuk 3 bulan, dulu tak pernah alaminya,tapi selepas melahirkan baby sy,rambut jadi gugur dgn bnyak mcm nk botak jadinya???, boleh tak shre tip2 nak atasinya??

1 Balas

Hehehe...sy pon tgu crik solutions sbb ank dh nk msok 11 bulan pon rambut still gugur byk... Bertabah lah sis

5y ago

Kannn... husband pon dh bising...minta potong je rambut tp syg sbb xske rambut pendek 😅