Rambut hampir botak

Ada tak mommies yg alami rambut gugur yg teruk? Saya baby bru masuk 5 bulan. Sejak dari dlm pantang byk sgt rambut gugur dlm shari. Skrg rambut tgh mcm nk botak truk dah. Tak thu sampai bila rambut nak gugur.? kalau sikat nak sorok2 yg botak pun mcm dh xboleh cover dh. Mlu kat husband?

1 Balas

Sama. Try beli syampu herbal essence argan oil. Tp syampu ni je, jgn pakai conditioner dia. 😂 Nnt gugur balik.

4y ago

Hahahaa manala tau hormon xlari. Sy mmg lari...ikut anak first dia lmbat tumbuh rambut.jangkit kat mak.