Baby 3bln 30hri rambut gugur

Hye semua sy nk tanya baby sy rambut gugur bnyak sampai dr rambut lebat dh semakin jarang. Adakah itu normal.baby fully susu formula.

5 Balas

baby saya dari lahir sampai umur 2bulan rambut gugur.rambut depan memang dah hampir botak.tapi masuk 3bulan dah start tumbuh balik..sekarang saya pula ganti rambut gugur😁normal lah kot..

saya tk thu normal ke tk. sbb anak saya masa nw dia bnyk dkt hospital on antibiotics almost 2m so bila balik. rmbut mmng akan gugur sbb maybe effect ubat tu. tapi akan naik semula rmbut nya

Betul, saya juga hampir botak. Rambut terlampau gugur tapi ibu mertua kata hnya sekejap saja . Nnti anak dah masuk 6-7 bulan kembali normal. Akan kurang sikit gugurnya

dah pernah cukur tak? Normal rambut dalam perut tu memang akan gugur. Nanti tumbuh balik

normal. nanti akan tumbuh semula