booking buku merah

Hi.. nak tanya.. ada x sapa2 yang pernah booking tapi sijil nikah helum ada lagi.. sijil nikah tertangguh sebab pkp.. rasa2 dapat x kalau nak booking tanpa bawa sijil nikah just pakai ic saya je..dan lepas sijil nikah dah dapat boleh lagi ke isi dalam buiu pink detail suami tu.. ☹️

10 Balas

Boleh bagitau nurse je nanti, sbab baru2 ni tgk ada sorang indian tu dia kawin dkat luar negara jd tak sempat nak daftar dkat malaysia lg sbab covid ni. Tgk nurse okey je buka buku mcm biasa..

4y ago

Yke??? Lega dgr jwpn ni😅 thank u so much... Feeling better now

Ade slip sementara/ surat sah nikah ke ape tah kan lepas nikah tu? Yg tok kadi bagi suruh kita pegang, baru gi hantar dekat pejabat tu. Cuba try guna yg tu dulu.

4y ago

Sy pn bwk yg smntra je tp last2 xmnta pn

Sy dlu surat kahwin lambat keluar, sy bawa surat pengesahan sementara dr mahkamah anak negeri. Tapi tak bawak pun xpe, explain ja tertangguh sbb pkp

Boleh je tu sis nnti bila sijil nikah dah ada inform balik la sbb sy pun mcm tu juga 😊 maklum la pkp jpn pun xbuka

4y ago

Oo.. ok.. thanks yer☺️

hari tu saya pergi buka buku pink nurse x minta pun sijil nikah. saya punya pun x boleh ambil lagi sbb pkp ni

bawa la surat akuan nikah yg kna bgi sblm ada sijil..nti dh ada sjil bru bgi salinan sijil nikah

Bawa ic suami n isteri dgn surat nikah sementara tu je .

KK subang xminta sijil nikah. Bawa ic n pen shj

Sya bg salinan sementara sis... Bleh je

Sis bawa salinan sementara pun dh ok