Upt di rumah positive check dokter negative

Nak tanya ada tak yang pengalaman check upt di rumah positive . Selepas seminggu ada bleeding pegi hospital, hospital cakap tak pregnant .

1 Balas

Berapa lama lewat period tu? Mungkin chemical pregnancy/keguguran. Tapi biasa org keguguran UPT test diorg masih positif masa gugur & negatif lps seminggu mcmtu. Klinik/hospital biasa pakai yg strip so diorg nk result double line sama terang. Biasa single pregnancy lewat sebulan period dh dapat double line sama terang.

3y ago

lewat seminggu . hospital bagi ubat air kencing kotor. ada kemungkinan kah air kencing kotor penyebab upt positif tapi tak pregnant pun ?