Positive hamil tapi bleeding

Salam ibu2 berpengalaman disini, saya nak tanya ada x pengalaman macam Saya pagi jam 7.30 pagi check upt positive, bila ulang check semula jam 6.30 ptg jadi negative ,Saya delay period 2 Hari sepatut nya dtg 1 dec 2021 dan ptg check as da bleeding pulak, adakah sy pregnant atau cuma simptoms nk dtg bulan, pic upt bwh check jam 7.30 pagi, upt diatas check jam 6.30 ptg #pleasehelp

Positive hamil tapi  bleeding
2 Balas

Pengalaman sy, sy spotting sedikit shj, then cek upt dah makin samar2 dari yg dah cek sebelum spotting. Yup, dah gi klinik, maybe sbb awal lg cek apa semua mcm okay, unfortunately, xsmpai keesokannya pun jd bleeding. Esok pegi cek balik kat klinik, dah bleeding tgu masa je. Kadang2 mmg sign pregnancy tak menjadi. That’s why Kalau rasa pregnancy berisiko, awal2 lagi pegi cek klinik/pakar. Mcm puan baik cepat2 refer ke klinik/pakar

Mgkn hcg blm bnyk kot sbb tu bila ptg dia x pekat. Cuba lagi sis. InsyaAllah ada tu