MIMPI

Hi, nak tanya ada tak sesiapa pernah mimpi pelik2 masa pregnant? Sye mcm dah 3x mimpi pelik pasal baby, gugur la, keluar x cukup bulan la. Ada tak sesiapa pernah mimpi pelik2 macam ni? Risau pulak.. ?

87 Balas

Sama laa. Sya kata kat suben bley buat buku crita. Hri2 mimpi yg pelik2. Mcm sis kata tu. PaStu dah masuk kandungan 3bulan alhamdulillah hilang dah. Dlu risaU sngat2. Takut btol2 trjdi. Mungkin bdan kita lemah mula2 ngandung kan. Senang la dpt mmpi buruk2.